ANNOUNCEMENT!!

There will be an exhibition done by Sabah State Library for the opening ceremony of Bandar Sri Indah in Tawau on the 8th of March, 2011. There would be several prints of Tawau old photos on display and the Kee Family book by Kee Faridah as well. Please stop by and visit if you have the time :)

Monday, January 19, 2009

Korean Trip 2009 !!

Hi! Salam semua Kee clans dan para sahabat all over Malaysia. Good news! Berita Baik! Berita Gembira! At least saya sangatlah gembira kerana pada hujung tahun ini sekali lagi Kee bersaudara membuat rancangan pelancongan ke luar negara, kali ini kita akan melawat negara kelahiran pelakon drama Autumn in My Heart - Bae Yong Jun!! Kalau minat la, honestly aku tidak minat dia tapi aku maaaaaaaaau sangat-sangat menjejakkan kaki aku ke Korea! Yes!!! Kepada yang berminat untuk turut serta, berikut adalah details trip ini:

  • Bertolak : Between September - November
  1. Tarikh yang sesuai akan dipilih berdasarkan cuti peserta yang berminat untuk mengikuti rombongan tetapi mestilah di dalam lingkungan bulan yang telah dirancang.

  2. Mengapa pilih bulan ini? Kerana keadaan cuaca sekarang yang tidak menentu, walaupun rancangan asal nak pergi masa Spring tapi atas sebab cuaca kami telah memilih musim Autumn yang tidak terlalu panas dan terlalu sejuk.

  • Budget : RM3k ++

  1. Jumlah kasar ini adalah termasuk perbelanjaan tambang dari KL - Seoul - KL, hotel, dan halal food selama 5 hari 6 malam
    (TIDAK TERMASUK TAMBANG DARI KOTA KINABALU - KUALA LUMPUR - KOTA KINABALU)

  2. Minimum jumlah peserta untuk mendapatkan jumlah kos ini adalah seramai 6 orang. Jadi sekiranya lebih ramai peserta berminat untuk turut serta lebih murah kos perbelanjaan nanti.

Itinerary yang lebih detail akan saya post di dalam blog ini nanti. Kepada sesiapa berminat boleh berhubung terus dengan Kee Faye di feah_kaj@yahoo.com.my atau saya Kee Heritage di keeiz@hotmail.com.

Masih ada lagi lapan bulan untuk kumpul duit jadi simpan-simpan lah untuk holiday trip ke Korea ;)

4 comments:

$en$ei said...

hehehe... mau mau mau...

PERIPERI said...

Is this trip solely for the KEE family or open to friends as well?

AragangTandik said...

akupun mau mau mau ikuuuuutttt

Kee Heritage said...

This trip is open to friends of coz ;) the more the merrier :3