ANNOUNCEMENT!!

There will be an exhibition done by Sabah State Library for the opening ceremony of Bandar Sri Indah in Tawau on the 8th of March, 2011. There would be several prints of Tawau old photos on display and the Kee Family book by Kee Faridah as well. Please stop by and visit if you have the time :)

Friday, December 18, 2009

minta puji sket...

Haha.. tiada apa2 just wanna minta pujia sket.. this is the 3rd time gambar aku kena featured. well bulan lepas la. ini la gambar2 yg kena featured di journal tu. kembang kampis lubang idung buli masuk sudu sup sudah...padahal belum lagi apa2 pun, bukan best sangat lagi.. nda tau la di kali lain, kembang macam gelas atau mangkuk megi.. hahahaha...



This is a macro shot of a the millions of drops on a daffodil. Ada dua version black and white and color. Yang di bawah ni aku namakan Solitude. Okaylah enuff bragging, tell me what u really think?




2 comments:

kyro said...

lawa la meng...burung apa tu tekukur ka? Sayang bah aku tiada kamera yg canggih bnyk tul yg boleh d gambar d kebun yg boleh jadi duit punya hehehe

cik-kaseh said...

cantik lah anty meng...meng...gooooo...makin terer suda nie....rajin woooo mengatip gambar