ANNOUNCEMENT!!

There will be an exhibition done by Sabah State Library for the opening ceremony of Bandar Sri Indah in Tawau on the 8th of March, 2011. There would be several prints of Tawau old photos on display and the Kee Family book by Kee Faridah as well. Please stop by and visit if you have the time :)

Friday, October 9, 2009

FACEBOOK

Hi, Lama betul nda posting sini, he he he sekarang ni asyik buka FB lah pula. Hari ini tiba-tiba pula terbuka ni blog - aku hampir2 ndak dapat lagi membuat posting disini ni sebab lupa password - bukan lupa lirik.
Sudah banyak yang berlaku antaranya anakku Sly dah kahwin. Si Baby sudah melahirkan anak keempat - anak lelaki yang ditunggu-tunggu. Dia sudah juga berpindah kerumah barunya. Bolehlah tahan - si Baby kan 'Interior Designer' dan Hubbynya pula 'Kontraktor'nya - kan pasangan yang cocok gitu. Satu design satu lagi buatkan.
Apalah aku membebel ni............ emmmmm - another good news - si Iduk sudah diiktiraf sebagai publisher - emmmm nda sabar aku mau menengok 'The Kee Book' hasil karyanya tu. Siapa-siapa yang mau publish 'karya' masing-masing boleh hubungi dia - Royalty ? Boleh dirunding bu'.
Wahai peminatku - adakah ni kwa kwa kwa - Si AragangTandek nda dapat posting diblognya lagi sebab .....? Jeng jeng jeng ............adakah patut dia lupa 'passwordnya'. Jadi sabar ya geng kalu mau follow si Aragang - buka aje 'keeheritage blog ni.

2 comments:

keeaida said...

itu kee book boleh preview di sini kah ???

liau said...

Blum lagi bab blum siap nilah aku tunggu ni - tapi kalu ko ada mau publish buku - buku engineering kah, atau novel kah boleh kontek dia bab dia dah diiktiraf sebagai publisher - dia bilang lah