ANNOUNCEMENT!!

There will be an exhibition done by Sabah State Library for the opening ceremony of Bandar Sri Indah in Tawau on the 8th of March, 2011. There would be several prints of Tawau old photos on display and the Kee Family book by Kee Faridah as well. Please stop by and visit if you have the time :)

Wednesday, June 16, 2010

Apa jadi...???

apa kejadian dah dengan forum "Kee Heritage" sunyi ja ni, mana family member yg lain.

4 comments:

Bunga Negara said...

hilang di FB

cik-kaseh said...

ada di sini...woootttt..wotttt

Kee Heritage said...

salam.. maaf lama tidak update, saya sedang menulis artikel tapi belum habis tulis sebab masa tak cukup nak buat research sebab banyak artwork kena siapkan. In God's willing nanti terupload la artikel2 tu ya, tapi buat masa ini saya harap sesiapa ahli Kee Heritage diharap bolehlah menyumbangkan sebarang artikel. Terima kasih.

Leader™ said...

maksud aku forum ni => http://keeheritage.forumotion.com/forum.htm