ANNOUNCEMENT!!

There will be an exhibition done by Sabah State Library for the opening ceremony of Bandar Sri Indah in Tawau on the 8th of March, 2011. There would be several prints of Tawau old photos on display and the Kee Family book by Kee Faridah as well. Please stop by and visit if you have the time :)

Wednesday, February 4, 2009

Robofair Exhibition 2009


Location: Cineleisure Mall, Mutiara Damansara
Time : 6 until 8 February 2009

For more info please log on to the official website.

Activities :

1. Robot Exhibition & Demonstration
2. Workshops & Seminars
3. Robodance Competitions
4. Launching of Aziz M. Osman latest robotic film CE1


Robodance Competition - How to enter?
1. Age 12 - 35 years old
2. A group or solo performance. Group members must not exceed 6 people.
3. Entry fee of RM20.00
4. Dance routine should not be more than 2 minutes 30 seconds for the preliminary round, and 4 minutes for the Final.
5. Participants should include robotic and futuristic movements in their dance routine.
2. Send in your details (name/team members, IC and contact numbers) to herne@robofair2009.com
3.Preliminary round will be at 6th February 2009, 8pm in Cineleisure Mall, Mutiara Damansara

Have fun!

5 comments:

$en$ei said...

last year aku bawa 2 team utk pertandingan national robotik. Buruk2 robot kami, tapi mau satu bulan kami praktis. dapat juga la numbur lima hahahaha. tahun ni nda sanggup, mau kasi orang lain handle la.

kee heritage said...

uik ok bah tu... buruk2 pun nombor 5..
mana tau next time buli jadi juara?

Anonymous said...

Apa bah best nya main robot2 ni? Payah aku mo understand.

$en$ei said...

mkita kena rreka robot sendiri ikut spec yg diberikan, kemudian kita program robot tu untuk buat tugas seperti dalam kilang dll. cth robot tu buli bungkus makanan dll. ada macam2 kategori baitu. hehehe... siok juga ooo... tp sekola yg juara tu kana sponsor oleh penganjur. robot diorang canggih, bernilai lebih dari rm20,000 bah. robot kami .... heheh rm2k pun inda sampai. buat program tu yg bikin bingung.

Cherry said...

smart school bah tu yang manang dulu kan? ada bah aku pigi tu skula masa kami mengajar animation untuk Junior Animation Challenge.

Teringat aku ada satu budak hacker baru darjah 4 di sri garden smart school. Punya la bah tu budak... attitude dia aina... anak jutawan lagi tu, ish... semua orang dia nda suka kecuali aku wahahaha....