ANNOUNCEMENT!!

There will be an exhibition done by Sabah State Library for the opening ceremony of Bandar Sri Indah in Tawau on the 8th of March, 2011. There would be several prints of Tawau old photos on display and the Kee Family book by Kee Faridah as well. Please stop by and visit if you have the time :)

Thursday, August 5, 2010

AL-FATIHAH

Assalamualaikum Sdra/Sdri sekalian,

Untuk makluman seluruh ahli keluarga, ayahanda saya yang dikasihi, Mohd Shakir B. Datuk Hj Pg Abdullah, yg juga suami kepada bonda Noriah Bte Datuk Hj Abu Bakar Titingan telah kembali kerahmahtullah pada Sabtu 31 Julai 2010 bersamaan 19 Sya'ban 1431H. Jenazah telah selamat dikebumikan di tanah perkuburan Jalan Utara Tawau.

Kepada yang berada di Tawau, sukacita kami menjemput sdra/sdri untuk bersama-sama menghadiri majlis tahlil malam ke7 yang akan diadakan pada Jumaat 6 Ogos 2010 bersamaan 25 Sya'ban 1431H selepas solat fardhu Is'ya di Wisma Keluarga, 1601 Jalan Banyan Drive Tawau..

Marilah kita sama-sama sedekahkan AL-Fatihah dan berdoa agar Roh Allahyarham mendapat limpah rahmat dan tempat disisi Allah swt.

AL-Fatihah...

3 comments:

Bunga Negara said...

Al-fatihah. Aamin

Kee Heritage said...

Takziah dan semoga ahli keluarga banyakkan bersabar.

Kee Heritage said...

Al-fatihah.