ANNOUNCEMENT!!

There will be an exhibition done by Sabah State Library for the opening ceremony of Bandar Sri Indah in Tawau on the 8th of March, 2011. There would be several prints of Tawau old photos on display and the Kee Family book by Kee Faridah as well. Please stop by and visit if you have the time :)

Monday, September 1, 2008

Selamat Menyambut Ramadan Al-Mubarak

Kepada semua ahli keluarga Kee yang beragama Islam, saya ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan selamat menyambut bulan Ramadan dan selamat menunaikan ibadah puasa. Jangan puasa yang yuk pula dan jangan terlebih membazir duit dan makanan gara2 nafsu buka puasa. Mentang2lah lapar, bila beli juadah berbuka yang ada bermacam jenis semua pun dibeli hehehe..

Masa ni kepada yang suka memasak tu mesti mau cuba bermacam2 resepi yang sedap kan? Ini ada satu blog Resipi.my yang boleh kamurang check, ada banyak resepi best best jadi bolehlah kamu cuba try test, ataupun boleh juga kamurang share resipi special kamu sendiri, nanti raya aku pulang try makan hehehehe...

Apa2 pun, selamat menunaikan kewajipan anda ^^

2 comments:

Anonymous said...

Just curious, adakah ahli keluarga KEE yang bukan Islam?

KeeHeritage said...

ada.. begitu juga dengan keluarga Unggut.